top of page

Menu



Voorgerechten




Rundscarpaccio

pijnboompitten / rucola / balsamico / parmezaan

€ 15



Vitello tonato

kappertjes / rucola / parmezaan

€ 15



Tortelloni parmezaan

krokante parelhoen / jus van boschampignons en truffel

€ 18



Gegratineerde mosselen

chorizo / groene kruiden

€ 18



Tartaar tonijn

kastanjechampignons / hazelnoot

€ 18



Geitenkaas

rode biet / pastinaakcrème / sinaasappelvinaigrette

€ 15

Vegetarisch



Hoofdgerechten




Vol-au-vent 2 bereidingen

op z'n Vlaams / op z'n Oosters

€ 26



Gekarameliseerd Spaans varken

wortel-aioli emulsie

€ 26



Mixed grill

varkenshaasje / buikspek / runds / hoevekip / champignonroom

€ 28



Kalfs T-bone

spekcrumble / sesamroom

€ 28



Runds Black Angus

met peperroom of champignonroom

€ 33,50



Tarbot

gebrande macadamiasaus / peterselie

€ 33



Sliptongetjes (2 stuks)

à la meunière

€ 32



Groentestoof

seitan

€ 24

Vegetarisch



Hoofdgerechten - pasta's




Penne peperonata

kip / spek / parmezaan

€ 20



Spaghetti "vertruffelijk"

spek / bloemkool / gremolata / parmezaan (VG mogelijk)

€ 21



Sint-Jacobsvruchten

spaghetti / diabolique / pijpajuin / parmezaan

€ 25



Kreeft

penne / tomaat / parmezaan

€ 27



Spaghetti cacio e pepe

pecorino / zwarte peper

€ 21

Vegetarisch



Kindergerechten




Curryworst met frietjes

€ 8



Hoevekip met frietjes

€ 12



Gepaneerde visreepjes met frietjes

€ 12



Vol-au-vent met frietjes

€ 12




Desserts




Affogato

vanille-ijs / espresso / cacao

€ 9



Crème brûlée

€ 10



Moelleux van chocolade

met vanille-ijs

€ 10



Dame blanche 'maison'

€ 10



Sabayon (vanaf 2 p)

aardbei / vanille-ijs

€ 10



Kinderijsje

Bolletje vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

€ 5


  • Facebook
  • Instagram

© 2018 by GiRaf

 

GiRaf GCV

Heerstraat 2 - 3910 Pelt

Ondernemingsnummer: 0704.901.077

bottom of page